Powertex Yellow Ochre, 0273, 500 g

Buy this
  • 139,00 kr
100 % SSL-säkrad

Powertex tyghärdare och textilhärdare är ett miljövänligt vattenbaserat vätskeskulpturmedium. Powertex kan härda absorberande material som textilier av bomull, papper, kartong, tyger, läder och glasfiber.

Powertex kan enkelt kombineras med, färgpigment, acrylfärg, självhärdande leror, betong, sten, keramik, trä, sand och stone art m.m.

Powertex används för att skapa skulpturer, målningar, dekorativa föremål och smycken.


När det torkat kan dina konstverk även målas med oljefärg.


Hur använder jag Powertex?


Powertex textilhärdare och tyghärdare är redo att användas direkt från behållaren. Skaka flaskan väl före användning. Eventuella partiklar på bottnen av flaskan kan lösas genom att du rör med något föremål.


När den är torr kan Powertex endast tas bort mekaniskt. Alla Powertex-färger är vattentåliga, med undantag för den transparenta. Använd Easy ferniss för att göra Transparent Powertex vattentät och för att skydda pigmenten du använde.


Låt ditt arbete torka i minst tre veckor innan du placerar det utomhus.


Powertex är helt säkert för människor och djur och uppfyller de högsta europeiska och amerikanska säkerhetsnormerna. Powertex har genomgått omfattande tester och har tilldelats AP Seal.


Viktigt: Powertex är inte frostfri medan den är flytande. Förvara eller transportera inte under 0 ° C! Minsta arbetstemperatur för Powertex är 10 ° C. Efter att Powertex har härdad påverkar temperaturen inte längre en färdig produkt.