Universalmedium Blågrå, 0054, 1 kg

Köp
  • 229,00 kr
100 % SSL-säkrad

Powertex universalmedium är en tyghärdare, det är ett miljövänligt vattenbaserat vätskeskulpturmedium. Powertex universalmedium kan härda absorberande material som textilier av bomull, papper, kartong, tyger, läder och glasfiber.

Powertex universalmedium kan enkelt kombineras med, färgpigment, acrylfärg, betong, sten, keramik, trä, sand och stone art m.m.

Powertex universalmedium används för att skapa skulpturer, målningar, dekorativa föremål och smycken.

När det har torkat kan dina konstverk även målas med oljefärg.

Hur använder jag Powertex universalmedium?

Powertex unniversalmedium är redo att användas direkt från behållaren. Skaka flaskan väl före användning. Eventuella partiklar på bottnen av flaskan kan lösas genom att du rör med något föremål. Det kan vara enklare att arbeta med det om du har låtit flaskan stå ett tag i solen eller invid ett element.

När den är torr kan Powertex universalmedium endast tas bort mekaniskt. Alla färgade Powertex universalmedium är vattentåliga, med undantag för den transparenta. Använd Easy varnish för att göra det Transparenta universalmedlet vattentät och för att skydda pigmenten du använde.

Låt ditt arbete torka i minst tre veckor innan du placerar det utomhus. Har du gjort självhärdande leror eller arbetat med tjockare lager rekommenderar vi att du väntar sex veckor innan du förseglar med varnish och ställer dem utomhus.

alla varor i Powertex stora sortiment är helt säkert för människor och djur och uppfyller de högsta europeiska och amerikanska säkerhetsnormerna. Powertex har genomgått omfattande tester och har tilldelats AP Seal.

Viktigt: Powertex universalmedel är inte frostfri medan den är flytande. Förvara eller transportera inte under 0 ° C! Minsta arbetstemperatur för Powertex är 10 ° C. Efter att Powertex universalmedel har härdad påverkar temperaturen inte längre en färdig produkt.